0186 - 653 130
U kunt ons inschakelen voor de ochtend, middag of na kantoortijden. Onze vakbekwame medewerkers kunnen u daarbij optimaal van dienst zijn en rekening houden met uw wensen!
Wij zijn werkzaam in de regio's Rotterdam, Hoeksche Waard, West Brabant, Goeree-Overflakkee, Pernis, Hoogvliet en Botlek
Tevens zijn wij leverancier van alle voorkomende schoonmaak- en aanverwante artikelen van diverse producenten die u eenvoudig bij ons kunt bestellen.

Schoonmaakbedrijf Numansdorp

Schoonmaakbedrijf Numansdorp? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Cromstrijen aan het juiste adres! Schoonmaakbedrijf Cromstrijen is gevestigd in Numansdorp, maar helpt ook klanten in de omgeving zoals bijvoorbeeld Strijen, Zuid-Beijerland, Oud-Beijerland, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Piershil, ‘s-Gravendeel.

Schoonmaakbedrijf Numansdorp

Schoonmaakbedrijf Cromstrijen is een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in schoonmaakwerkzaamheden, interieurverzorging, glasbewassing en vloeronderhoud.

De schoonmaakwerkzaamheden

De missie van onze cleaning service is het bieden van topkwaliteit in facilitaire dienstverlening en dit omvat meer dan schoonmaken alleen. Dit bewerkstelligen wij met gekwalificeerde medewerkers, die zich enthousiast inzetten om ook voor u als opdrachtgever dagelijks een optimaal resultaat te bereiken.

Glasbewassing

De service om de glasbewassing uit te voeren is bij Schoonmaakbedrijf Cromstrijen een onderdeel van het schoonmaakproces.

Vloeronderhoud

Het is aan te raden uw projectvloer regelmatig door een specialist te laten reinigen om zo de levensduur ervan te verlengen.Door veelvuldig gebruik van uw vloer kunnen er beschadigingen en slijtageplekken ontstaan. Wij hebben de kennis en techniek in huis om alle soorten vloerbedekking weer fris en als nieuw te maken.Behalve een grondige reiniging kunnen we de vloer zodanig nabehandelen, bijvoorbeeld door polijsten en impregneren, zodat deze zijn oorspronkelijke glans weer terugkrijgt
en weer jarenlang meegaat.

Interieurverzorging

Denk bijvoorbeeld aan het legen van prullenbakken, schoonmaken van bureaus en vloeren, het reinigen en desinfecteren van toiletten.
Onze vakbekwame interieurverzorgers kunnen u daarbij optimaal van dienst zijn
en rekening houden met al uw wensen.
Ook als het gaat om het verzorgen van binnenbeplanting. U kunt ons inschakelen voor overdag of na kantoortijden zodat u en uw medewerkers er zo min mogelijk hinder van ondervinden.U kunt bij ons ook alle voorkomende schoonmaak- en toiletartikelen bestellen zoals toiletpapier, handdoekjes, verfrissers, handzeep, borstels enz.

Dus zoekt u een schoonmaakbedrijf te Numansdorp? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

schoonmaakbedrijf-cromstrijen-f56488-w240.png (240×240)